Magie

 

Co je to magie?                                                                                            

Především to nejsou triky z trhákových filmů.

Magie je umění splynutí podvědomí s vědomou myslí. 

    V praktickém smyslu vám může magie pomoci k dosažení vašich cílů. Ve vyšším smyslu vám magie nabízí hlubší pochopení světa kolem vás, samou podstatu veškerých zákonů tvoření.

    Základem k provozování magie je Pokora. Pokora, která se zrodila z pohledu "dovnitř " prostřednistvím meditace a rozjímání, je výsledkem poctivého pohledu na sebe sama. Je to poznání, že i přesto, že opravdu víte mnoho, tak nemůžete vědět všechno a dokážete přiznat, že se mýlíte. 

    Pravá pokora vám poskytuje poctivou schopnost učit se, růst, najít rovnováhu, a upřímně interpretovat vše, co cítíte. Podobně si prostřednictvím meditace pěstujete smysl pro respekt pro všechny věci, které existují, protože všechno má své nezbytné místo v rovnováze multivesmíru.

    Meditace je jedna ze základních technik, kterou se pro vykonávání magické praxe musíte naučit. Meditace vám umožní lépe poznat a pochopit vaše pravé JÁ. To vám pomůže objevit a rozvinout vaši intuici a odemknout jinak nevědomé smysly, které nakonec vyústí ve schopnosti "vidět" a jinak vnímat auru, energie, a tak dále.

    Energie je základem všeho. řídí vškeré fyzikální zákony. Energie je také základem našií duše, všech démonů, andělů, duchů atd. Energie je podstatou magie. Prostřednictvím umění magie se učíme ovlivňovat energii a dosahovatt výsledky převodem vědomé touhy do podvědomé myšlenky a dalších jemných vlivů.

    Vizualizace je proces, jehož prostřednictvím můžeme vizuálně transformovat naši vůli do magie. Vizuální obraz spolu s naší intenzivní touhou a emocemi, stejně jako i sílou naší vůle a vírou nám pomůže v dosažení požadovaných výsledků.  

Adriana Divino